Kukat ja lahjat Jorvin ja Espoon sairaalaan

+358 50 366 5704

Kukat joka tilaisuuteen Espoon Jorvista

Kun haluat ilahduttaa toista tai itseäsi kukilla, tutustu kattavaan ja kauniiseen kukkavalikoimaamme. Toimimme yli 20 vuoden kokemuksella, joten voit olla varma, että kimppusi solmii kokenut ammattilainen, jolla on silmää loihtia upeat ja joka tilanteeseen sopivat kukkakimput ja -asetelmat. Kukat ja lahjat löydät liikkeestämme Jorvin sairaalan pääaulasta, 2. kerroksesta.

Kukkalähetys sairaalaan sekä muihin osoitteisiin

Olemme osa Interflora- ja Teleflora-verkostoja, joiden kautta onnistuvat kukkalähetykset vaikka toiseen maahan. Toimitamme kukat myös suoraan Jorvin ja Espoon sairaalan osastoille. Kukkalähetyksissä voit olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai tehdä ostokset verkkokaupassamme. 

Kukkakimppu joka tilanteeseen

Haluat sitten onnitella uuden perheenjäsenen tuloa maailmaan tai piristää toipuvaa potilasta, meiltä saat kukkakimput jokaiseen tilanteeseen sopivana. Ammattitaitoiset floristimme osaavat suositella ja auttaa mieleisen kukkakimpun valinnassa ja koonnissa.

Hääkimput ja hääkukat

Perinteisten kukkakimppujen lisäksi saat meiltä ammattimaiset hääkimput ja muut hääkukat. Kuuntelemme tarkalla korvalla toiveitasi ja toteutamme niiden pohjalta juhlaasi sopivat upeat hääkukka-asetelmat ja morsiamen tyyliin sopivan hääkimpun.

Hautajaiskukat

Kukkakauppamme palveluihin kuuluvat myös hautajaiskukat, erilaiset surukukat ja kukkavihot. Voit tilata meiltä kukat suoraan tilaisuuteen toimitettuina tai voit noutaa hautajaiskukat itse liikkeestämme. Avustamme myös valitsemaan oikeanlaiset kukat, jos et ole varma, minkälaiset kukat sopisivat parhaiten tilaisuuteen.

Kukat Jorvin sairaalaan ja muualle

Kun tarvitset kukkia mihin tahansa tilanteeseen, tule meille liikkeeseemme Jorviin tai käy kukkaostoksilla verkkokaupassamme. Meiltä saat kauniit ja pitkään iloa tuottavat kukat lähetyksenä tai heti mukaan. Katso tarkemmat aukioloaikamme ja yhteystietomme!

Tilaa kukat netistä!

Voit tilata kukat kätevästi myös verkosta mihin tahansa osoitteeseen.
Tilaa kukat verkosta »


e-kukka tilaa kukat verkosta