Kukat ja lahjat Jorvin ja Espoon sairaalaan

+358 50 366 5704

Lahjatavarat samasta paikasta kukkien kanssa Espoon Jorvissa

Jos etsit varmasti saajalleen mieluisia lahjatavaroita Espoosta, tule tutustumaan liikkeeseemme Jorvin kukkaan ja lahjaa. Lahjatavaroiden lisäksi löydät samasta paikasta myös täyden palvelun kukkakaupan. Toimimme Jorvin sairaalan pääaulassa 2. kerroksessa.

Palveleva lahjatavaraliike

Meille on helppo tulla käymään ennen osastolle menoa, ja löydät meiltä kattavan valikoiman lahjatavaroita, kuten sisustustavaroita, koristeita ja syötäviä herkkuja. Valikoimiimme kuuluu myös aina eri juhlasesonkien koristeita ja kukka-asetelmia. Lahjatavaraliikkeemme toimittaa lahjoja suoraan Jorvin ja Espoon sairaalan osastoille. Toimituksissa voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai tulla käymään paikan päälle sopimaan lähetettävästä lahjasta.

Onnittelut uusille vauvoille ja äideille

Valikoimamme kattavat monipuoliset lahjat uusille äideille ja perheenjäsenille. Tule tutustumaan paikan päälle ja anna meidän tarvittaessa auttaa valitsemaan täydellinen lahja perheen uudelle tulokkaalle ja tuoreelle äidille. Valikoimiimme kuuluvat esimerkiksi kauniit vauvakimput, pehmonallet ja vauva-aiheiset onnittelukortit.

Lahjatavarat ja kukkalahjat Jorvin sairaalasta

Kun etsit toivottuja lahjatavaroita, tule käymään Jorvin kukka ja lahjaan. Katso tarkemmat aukioloaikamme ja yhteystietomme!

Tilaa kukat netistä!

Voit tilata kukat kätevästi myös verkosta mihin tahansa osoitteeseen.
Tilaa kukat verkosta »

e-kukka tilaa kukat verkosta